Ini Blog Baru aku * Aku lebih tenang disini * Berpindah disini * Cari aku Disini.

BALADEWA SEJATI TAKKAN PERNAH MATI

Friday, April 3, 2009

Siapa sebenarnya aku?

Aku adalah aku. Errul @ Bulans @ dhani ahmad @ christiano Ronaldo atau ape2 pun gelaran yg berikan kepada aku, aku tetap aku. Bekerja dibahagian Automotive design untuk kereta malaysia ke 2. kereta malaysia ke 2 mesti korang tau ape kan? Kerja aku merekacipta, menjalankan projek & men"upgrade"kan product yg sedia ada.

Hobi aku ada 2. Yg maha pertama ialah music. aku addict dgn music. aku boleh bermain gitar, bass, drum, keyboard, piano, rekoder(haha) dan beberapa instrument music yg lain. boleh dikatakan aku jiwa aku kat sini. amat meminati Dewa19 + Muse. kalau malaysia band, aku minat meet uncle hussain skrg ni. biasanya citarasa band malaysia, aku sering follow kejap2 je..

second hobi aku ialah futsal. aku akan menghadiri latihan futsal setiap hari isnin selama 2 jam. Dan kalau ada friendly atau tournament, Pengurus nak aku beraksi, aku akan main. (biasanya mmg kena main).oh ya, aku kipas susah mati Manchester united. sila kagum ye.. hehe

aku suka dermakan kasut & seluar aku kat kawan2. bila aku dah bosan pakai. aku akan bagi kat diorang. aku suka makan sate. minuman ruji aku Teh o. kat rumah minum tu, kat luar pun nak minum tu. amat suka menonton wayang. seminggu sampai 5 kali pun ada. tapi sejak2 akhir2 aku kurang sikit coz bz.

aku suka lepak mamak. tak kira la dgn sape. dgn kawan2 aku, sorg2.. kadang2 dating pun kat mamak (kesian awek aku.. haha).

aku xreti duduk rumah. panas punggung. aku mesti cari aktiviti untuk penuhkan masa aku. xkira la jamming ke, futsal ke, lepak mamak ke. tgk wayang ke. ape2 je la.

aku benci kena paksa. aku benci outstation lame2. aku suka tgk DVD concert. layan you tube & mp3. aku benci kalau aku sakit. sume aktiviti aku kena postpone.

so korg sume, inilah aku...

*kalau korg terror. sila teka aku yg mana?

p/s: aku yg kurus kering tu..

33 comments:

TiNiE said...

aha..yg tgh tu kan..

eRRuL AspHyxiAteD said...

hahaha.. silap2.. bukan2.. sila cuba lagi...

Galuh Cendra Kirana said...

wakakakaka....dah 3 taon aku kenal ko, walopon xpenah jumpe, aku tawu ittew adelah ko.... kanan sekalik!!!!! sebijik Luffy, dah aku katekan dahhh!!! wahahaha

Nazra~ said...

Kaki saiz berapa?
Kalau rasa nak derma, naz sanggup terima. haha :P

eRRuL AspHyxiAteD said...

cis.. lupa plak nak tambah kat entry tu.. pengeran elina dilarang meneka siapa.. haha

eRRuL AspHyxiAteD said...

nazra, oh kasut ek.. nak ker? hahaha.. kaki saiz 8 ler..

KhairiL's said...

huhu
smart la ko

eRRuL AspHyxiAteD said...

khairil ~ smart? aku biasa2 je..

Galuh Cendra Kirana said...

dan ko patot tampilkan wajah pengapit berbaju melayu berpayung merah dulu tu.. huahuahuahua

eRRuL AspHyxiAteD said...

elina ~ ish, mana leh.. ish.. takmolah.. takmolah.. ape ni...

Galuh Cendra Kirana said...

ner der aku ckp engko. aku kater payung merah tu yg menarik kelabu...wakakkaaka

hanis said...

ye lah
sejibik luffy
adik beradik ka?
hakhakhak

eRRuL AspHyxiAteD said...

hanis ~ weh.. aku nak tgk luffy tu macam mana.. mana nak dpt pic dia ek??

Eazy Izzuddin said...

aha...
cter psl diri..
hiks..

hm...
thhu dah yg kurus tuh...
ohoho...
xD

aku pun suke music2 nih...
tnpa music..
cannot live ma....
xD

Yam Yam said...

hahahaha, si kurus macam bf ku yg kurus. hehehe

eRRuL AspHyxiAteD said...

izi ~ aku tak tau nak citer ape dah.. so wat je la entry ni.. haha.. bloging addict dah ni..

yam ~ haha.. kurus itu menawan kan? huh

Walinong Sari said...

salam perkenalan... interesting blog... kalu ader masa datang melawat blog saya yang x seberapa... saya ni kawan baik si galuh, sejak dari darjah 1.. hehehehe

eRRuL AspHyxiAteD said...

walinong sari ~ wokey.. nnt saya akan melawat.. sila sediakan air & makanan yg sedap2..

kawan galuh sejak darjah satu.. ish.. lame2..

hanis said...

tgk kat sini
http://monkeydlulffy.blogspot.com/

didieadila said...

mlas nk teke..
pjm mate pon bole jwb yg mane satu..
hahaha..

eRRuL AspHyxiAteD said...

hanis ~ tau url blog dia.. tp nak tgk gmabr dia..uwa.. elina.. weh.. email gua gambar mamat.. betul ke sama ek?

Didie ~ kamu mmg la boleh teka sape saya.. ish..

Framestone said...

oh yg tue ko ek..cet cam la xkenal ko kan he..23x xlyn pet society dah ke

eRRuL AspHyxiAteD said...

haha.. mcm ko tak kenal aku je.. aku bukan tak main pet lagi. cuma bz sikit la skrg ni.. menda tu perlukan masa yg byk nak layan

Monkey D Luffy said...

yang paling HENSEM!

eRRuL AspHyxiAteD said...

sape.. aku rasa ko lagi hensem dari segala makluk yg ada dalam gambar tu..

weh, muka kite same? ish..

Naz said...

ko adalah jejaka yg duk paling kanan... hensem la ko nie. bila nak jaming lagu gua?? :)

eRRuL AspHyxiAteD said...

naz.. idea yg menarik tu.. jamming lagu ko.. ape kate ko records dalam mp3 format pastu email kat aku.. nnt aku dgn band aku arrangekan sound yg suitable.. amacam?

Galuh Cendra Kirana said...

errul, ya benar..kami berkawan baik sama sedarjah, berlajar... bersama, main bersama...hei hei heii...hei heii heii... sampai dah besor... hei hei heii.. hei hei hei... kami dah besor..woiii biler ko nak buat tag kitorang tu ha. cepakk...watchaaaa!!!

eRRuL AspHyxiAteD said...

uik,,
walinong sari & galuh cendra kirana..korg ni kira sehati sejiwa la ek.. mesti korg selalu duet lagu nurul & ajai tu kan..serasi bersama...

tag tu..
seperti biasa la cik elina ku syg,
dimalam hari la..
esok pagi ke..
aku limitkan satu hari satu entry je..
haha

Oxygen-Me said...

'Kipas susah mati Manchester United'!

Haha.. Yay3! Like that phrase a lot! Huahua.. Oxy pun2! *hi-5! Cecece.. ;p

Naz said...

aku dah convert mp3. nak hanto pakai email mana?

eRRuL AspHyxiAteD said...

oxy ~ Hi5!! haha we are the same.. malam ni MAN U vs Aston Villa.. wish all luck!

Naz ~ ko email kat ibanez764@yahoo.com..

Naz said...

ok bro. sat lg aku send. harap2 boleh masuk ngan konsep band hang...