Ini Blog Baru aku * Aku lebih tenang disini * Berpindah disini * Cari aku Disini.

BALADEWA SEJATI TAKKAN PERNAH MATI

Thursday, April 2, 2009

aku mimpi basah!!

Semalam, setelah penat memetik Miss fender & berlompat2 seperti ada lipan di lantai, aku lepak seketika. Berbual ala kadar dgn member aku yg turut serta melompat didalam studio tadi. Puas katanya... aku iyakan je.. aku mmg overacting..haha

jam menunjukan pukul 10, aku perlu pulang. penat. berbekalkan enjin 4G3iSE-B & Rim 16inci, aku memecut kereta utk pulang. aku memasang lagu Grey sky Morning "cinta gila". khayal sebentar disitu. sampai rumah terus mandi. selesai sudah. buat air teh. masuk bilik. bukak tv. minum teh seteguk dua. tgk ape2 citer pe yg best kat tv. buka siaran dari singapura. Cis.. cerita separuh lucah!. tutup tv. tido.

sekitar jam 3 pagi.aku terbangun. tilam basah. baju basah. seluar basah. selimut basah. ish nape ni? kencing malam ke? bukan. mimpi basah kot. pikir sejenak. pompuan mana yg berjaya membasahkan aku dalam mimpi ni?. pikir lagi. rasanya xsempat mimpi pape pun tadi. tengok keliling. CIS!!! aku tido pegang gelas teh aku malam tadi. aku sumpah diriku sambil melihat gelas yg masih berada ditanganku!!

29 comments:

TiNiE said...

abis la..semut hurung segala..
yeyyy first!!

eRRuL AspHyxiAteD said...

hahaha..aku sempat basuh sume benda tu pagi tadi.. nasib baik tilam basah sikit je. kalau banyak.. xtau la aku nak jemur macam mana.. berat tu..

Yam Yam said...

HAHAHHAHAHA, funny lagi. hehehe.

inn said...

sengal lah...eww..

eRRuL AspHyxiAteD said...

yam ~ ish.. bukan sengaja..=(

inn ~ mmg pun tau.. ntah pape je

CikYana(",) said...

alahai rul nie
cmne tido leh pgg gelas teh
iskh2..xpsl2 basah sume
pe2 pun..klako lak bile bce

♥ have a nice daY ♥

eRRuL AspHyxiAteD said...

penat sgt kot.. tu yg terlupe tu

Galuh Cendra Kirana said...

Bukan hanye ko jer penah mengalami hal yg demikian...sekalian baladewa sering berkelakuan pelik begitu...termasuk aku yg penah makan dalam tido... huahuahua

eRRuL AspHyxiAteD said...

ko lagi dasyat.. gile ah.. xpe2.. aku rasa sume baladewa mmg weird.. xkisah la ek. haha

mo0ney said...

kagum aku kau boleh tido letak teh kat sblh...kalo xtumpah aku nk soh kau rakam semula ..mana tau..boleh jual kt world record ker.ehe.

ko penat sgt kot

Eazy Izzuddin said...

hahaha...
igtkan mimpi basah yg 2 la...
hihi...
rupenye tdo pegang gelas..
hik3...
xD

hanis said...

haha~
kencing manis jadinya

eRRuL AspHyxiAteD said...

mooney ~ sila kagum.. kalau tak tumpah.. aku tak tau pun aku leh tido pegang gelas.. haha

izzudin ~ ish.. kalau mimpi yg tu.. aku xdelah sampai nak tulis kat blog.. 18sx tu.. hehe

hanis ~ hahaha.. kencing teh ler.. haha

Ajwin Ajeera said...

wakakaka
lawak2..
mcm mna bole terbawak cawan sekali tu.
hahaha

eRRuL AspHyxiAteD said...

u la ni... nape u xamik gelas tu kat tangan i malam tadi masa i tido.. hehe

eRRuL AspHyxiAteD said...

u la ni... nape u xamik gelas tu kat tangan i malam tadi masa i tido.. hehe

mamarempit said...

len kali nk tido...bawak hair dryer ke.....tp jgn lupe on..nt kalo terbasah...otomatik ada pengeringnye...ekekeke

eRRuL AspHyxiAteD said...

uih.. mama ni.. kalau air tu tumpah.. nnt short electric.. keras plak saya kat situ..

Wawa_Nadwa said...

wakakakakka!
adehh!
klakar btoi aar.
camne la bleh t'tdo ngn cawan tu skali. Klu tak sedar smpai pagi agaknye dh bersemut dh tuh.
=p

eRRuL AspHyxiAteD said...

tau xpe.. best r semut tu dapat minum teh free.. tak yah gi mamak.. haha

Shafie said...

kalau kt cni konpem semut da keliling..haha

Oxygen-Me said...

"Huh? Air teh ke yang tertumpah tu?" tanya si TEH AIS addict kepada si penumpah air teh tadi.

Dahsyat sungguh air tangan mamak tu.. Sampai bawak ke tidur! Huhu..

Kihkihkih.. :P

TiNiE said...

rul - sila buat tag n amik award @myblog...

joegrimjow said...

kekeke
kene minum dlm botol r camni
huhu

Don Karldon said...

wah..nasib baik air tumpah ..kalau gel/krim kaler putih yg tumpah..mmg aku suspek lagi ganaz kat ko..

sailormoon said...

errul,

patut video cam tu.. to make sure... air ape yang tumpah sebenar-benarnya...

he he he

eRRuL AspHyxiAteD said...

shafie ~ klau aku lambat sikit.. sure semut gak..haha

oxy ~ hmm.. ni future TEH AIS addict la ni.. sampai ke tido nak bwk teh. hehehe

tini ~ tag lagi?? hahaha

joe ~ haha.. nnt aku curik botol anak jiran aku.. for sure tak tumpah kalau tbawak tido lagi.. haha

haikal ~ ish.. ko ni.. gel/krim putih?.. ape tu ( wat2 tak tau )..

sailormoon ~ adeh.. hehehe.. next time, pasang cctv dalam bilik.. haha

Framestone said...

cit ko nie... berjaya ko wat aku membaca entry nie ek he..23x pe2 pun jgn tido sambil pegang puntung rokok..xpasal2 je rentung ko nnt (if ko xmerokok ok la tue kan)

Abdul Wafi said...

aiseymen. nasib la air teh tau.

kalau bukan air teh.




hahaha.