Ini Blog Baru aku * Aku lebih tenang disini * Berpindah disini * Cari aku Disini.

BALADEWA SEJATI TAKKAN PERNAH MATI

Friday, April 3, 2009

Name Tag aku Buat Galuh

1) Letakkan gambar profile anda.



2) Terangkan apakah makna gambar itu.
Makna gambar ini adalah gambar semasa aku lepak mamak untuk lunch...

3) Kenapa pilih atau letak gambar tu.
sebab ni satu2nya gambar aku ade misai & mber aku jugak ada misai.. haha

4) Tag lagi 5 blogger
* aku dah tobat nak tag org lain.. ish.. insaflah kamu semua..



p/s: rasanya aku dah salah gambar ni.. xpe2.. aku tukar gambar kat profile aku.. haha.. cover line..

10 comments:

Monkey D Luffy said...

aku tak RELA UNTUK DITAG

eRRuL AspHyxiAteD said...

hahaha.. reply la tag tu luffy..xyah segan2.. galuh.. ko sekolah kan sikit mamat ni.. haha

CikYana(",) said...

salam errul
sila dtg amik award eh :)

Naz said...

alhamdulillah... akhirnya ko dah kembali kepangkal jln... huhuhu... :)

Galuh Cendra Kirana said...

Huit...aku ngan hanis baru lepas jumpe si Luffy tadik. kuang kuang kuang.. ngeteh... luper kau nak sebut psl tag..haiyaa. dey...mmg ko insaf dgn kesilapan gambo ko yer. baguih. pandai kaver line lak tu budak ni.

eRRuL AspHyxiAteD said...

cik yana ~ tengkiu2..

naz ~ berkat doa korg, aku telah kembali ke pangkal jalan.. hehehe

elina ~ hahaha.. nak idop.. kena pandai cover line..huhu

TiNiE said...

good!!

eRRuL AspHyxiAteD said...

hhehe..

Naz said...

hahaha... semoga mendapat hidayat yg abadi...

eRRuL AspHyxiAteD said...

insyallah..hehe