Ini Blog Baru aku * Aku lebih tenang disini * Berpindah disini * Cari aku Disini.

BALADEWA SEJATI TAKKAN PERNAH MATI

Monday, March 2, 2009

Argh!!!!

"Tiada bintang
Dapat menerangkan hati
yang telah dicela
Bagaiku lumpuh
tak mampu berdiri"


Putus cinta? oh tidak..
ini hanyalah rangkap lagu yang menerangkan keadaan aku sekarang..
tertekan dengan kerja yg melambak..
bebanan otak yg tepu..
membuat aku sugul & tak mampu berdiri.. hahaha


P/s: Dilarang sakit bulan ini...

18 comments:

CikYana(",) said...

salam kenaL..
tumpang baca je ke?
singgah2 la selalu yer:)

Mr BuLans Asphyxiated said...

okeh!

Framestone said...

kalau datang bulan cam mne pulak..kate dilarang sakit bulan nie... gurau je

out of topic--> thank sudi datang ke teratak hamba yang besa nie

Mr BuLans Asphyxiated said...

datang bulan lain citernyer.. hahaha

p/s: lelaki tak dtg bulan ler.. haha

CikYana(",) said...

oh okeH2..
nnt cik yana link kamu gk..
nk link kamu as wHaT?

Framestone said...

tue la..laki mmg xdtg bulan..tp kekadang nmpk cam org dtg bulan je time bulan pose or ponteng semayg... gurau je

mamarempit said...

ekekeke...haru biru la kalo lelaki dtg bulan...

Tapi kalo dtg bintang ok gak kan???

Ade ke???

CikYana(",) said...

okeH2..
cik yana da link kaMu
as bulanS..hiKhiK
nice to knoW u

Mr BuLans Asphyxiated said...

framestone ~ tau xpe.. byk lelaki yg mcm dtg bulan.. bkn setakat bulan pose.. tapi ari2.. bab solat wat xtau je.. hehe

mama ~ dtg bintang? hahaha.. lagi haru kalau dtg matahari.. panas je.. haha

cik yana ~ thanks ye...nice to know you too.. keep in touch!

noorfarhana said...

lor..camne nih..
klu xde chat box..

Mr BuLans Asphyxiated said...

hehe.. fobia & alergik dgn chat box..
so pape comment je la..or email.. hehe

Framestone said...

rela ke kalau laki yang dtg bulan...oh tidak?? aku xrela

Cik Peanut said...

alooo mr bulan,
peanut datang menyinggah gak..
hehehehe
ops, lagu muh lah...tu lagu peanut ni...

Mr BuLans Asphyxiated said...

framestone ~ XRELA!!!

peanut ~ thanks! ni lagu saya juga.. hehe

Da' daffodil D said...

ps : amin too~

Don Karldon said...

errul...woah..baper kali buat blog dah..penin aku nak cam...


btw,post kau nie lebih kurang mcm keadaan aku jer..


hahahahha

btw,hye tu cik noorfahana..hahhaa.

awak sungguh gojes..

:-)

Mr BuLans Asphyxiated said...

karl ~ hahaha.. ni latest blog aku.. takde sape leh interrupt macam dulu..

p/s: sempat lagi ko ayat si noorfarhana tu ek.. haha

Cik Peanut said...

ini lagu kamu??
pelik..ini lagu mutlak peanut..
heheh
lagu karaoke peanut...
mungkin sebab itu lagu ini menang ajl..
heheheh