Ini Blog Baru aku * Aku lebih tenang disini * Berpindah disini * Cari aku Disini.

BALADEWA SEJATI TAKKAN PERNAH MATI

Thursday, February 26, 2009

Kronologi yg mendebarkan..

Aku tidak dapat lena dgn tenang semalam..
pembedahan ibu...
segala urusan dilakukan oleh ayah aku..
dia juga yg mengUPDATE melalui SMS status ibu kepada semua adik beradik aku..

"Kronologi yg mendebarkan.."

6.20pm ( 25/02/09)
aku terima SMS daripada ayah aku
" Ibu di bilik 23 menara utama PPUM "
Jantung berdebar laju..
macam lepas lari 500m berpagar

7.49am ( 26/02/09 )
SMS juga daripada ayah aku
" Ibu sekarang dah masuk ke Operation Theatre "
time ni aku tgh breakfast, terhenti makan..
mengucap dan berdoa kepada Yang MAHA ESA
moga segalanya berjalan lancar..

9.57am (26/02/09 )
lagi SMS dari ayahku
"Alhamdulilah.. Ibu dah selamat menjalani pembedahan..."
YA ALLAH... SYUKUR KE HADRATMU..
TERIMA KASIH KERANA MENERIMA DOA KU..
AMIN..



p/s : aku sedang bersiap2 untuk berangkat ke KL malam ni utk berjumpa ibu tersayang...

9 comments:

Oxygen-Me said...

Alhamdulillah.. Tumpang happy, Mr. Bulans! Hihi.. ;p

mamarempit said...

syukurla...mama baru bukak blog bulan...dr pg bz cam hape ntah...

mamarempit said...

bulan...mak U dh ok ke???

tuan tanah said...

hopefully ibu get well soon..

penjenayah.merah.jambu. said...

alhamdulillah!

kem slm ibu ye!
:)

Mr BuLans Asphyxiated said...

oxy ~ thanks + happy sesangat ni

mama ~ thanks + ibu dah ok sikit..

Tuan Tanah ~ Thanks + hopefully so

Secret ~ Thanks.. ok!

Ajwin Ajeera said...

Alhamdulillah..
:)
saya juga pernah rasa mcm ni.
wktu mama saya kena buat pembedahan buang ovari.
perasaan tu hanya Allah je yg tahu..

Mr BuLans Asphyxiated said...
This comment has been removed by the author.
Mr BuLans Asphyxiated said...

ajwin ~ hope mama kamu sekarang sudah sembuh & sihat2 hendaknyer