Ini Blog Baru aku * Aku lebih tenang disini * Berpindah disini * Cari aku Disini.

BALADEWA SEJATI TAKKAN PERNAH MATI

Tuesday, March 3, 2009

Sahabat Alam Maya..

aku rasa semua tahu apa itu alam maya..
bukan dunia yg lagi satu ( itu Alam Barzah )..
bukan juga alam Maya Karin mahupun Maya Bunga2 matahari tu..


alam ini adalah alam Virtual..
alam internet..
aku ada sorang kawan..
dia sentiasa berada dimana ceruk internet yang aku berjaya takluki..
di YM, Myspace, Frienster, Tagged, Blog, Email etc..


Tapi yang pelik..
kitaorang tak pernah jumpa..
tak pernah contact via SMS mahupun call..
semua perbualan kami melalui internet..
hahahaha
siapa orangnyer??

macam mana dengan korang?
ada pengalaman macam ni??
Siapakah Sahabat Alam maya korang??


p/s: Encik Haikal a.k.a Don Karldon ~ anda yg dimaksudkan.. hahaha

15 comments:

mamarempit said...

Bulan slh sorang sahabat alam maya mama...tp kalo blk sgmat...kite ngedet nak??? ekekeke...jln2 carik pasal.....

CikYana(",) said...

sahabat aLam MaYa??
fuh..cik yana rmai sahabat alam maya..
bestie cik yana skrg ni pun knaL through alam maYa..guy okeH..

p/s:bkn setakat sakit jer..
pediH taHap gaBan da..adoi..
tahan jeLa..

Mr BuLans Asphyxiated said...

mama ~ haha.. mama pun sahabat alam maya org.. jom ngedet!!

p/s: Ngedet tu ape mama? hahahaha

Yana ~ Fuh.. ramai gile sahabat alam maya cik yana.. salah sorg saye kan? hehehe

p/s: macam ner leh luka macam tu cik yana oi.. hati2 ek lain kali..

mamarempit said...

ngedet tu dating la....tapi kena bawak somi & anak la...tu kire ngedet ke...??

Framestone said...

aku alhamdulillah bersahabat dari blog lebih rapat dari di fs ataupun dari forum

ada yag pernah aku berjumpe..ade juga yg dalam proses untuk berjumpe..dari komen di shout box ke komen disetiap entry.. ditambah pula di fs..kemudian bertukar no tepon..ade mse leh jugak sms.terlajak dtg..leh jugak diajak berjumpa

out of topic--> tgh jage la nie..tp xcukup putih aset ku ini

Mr BuLans Asphyxiated said...

mama ~ hahaha.. ok le tuh.. kira ngedet gak la.. hehehehe

framestone ~ betul3.. setuju! setakat ni aku tak pernah jmp lagi mber2 blog aku.. utk masa akan dtg.. tak tau le.. hehe

p/s: gunalah ubat gigi cap kayu sugi.. hehe gurau jek..

Framestone said...

ko dok area mene ek.. kot 2terjumpe ke

Mr BuLans Asphyxiated said...

area Jb bro..

CikYana(",) said...

mr.Bulan one of cyber friends la..
dat's y cik yana syg sume kwn2 cik yana..
kt alam maya..realiti ke..
cz they aLL make my life complete..
thx deaR :))..luka terkena penutup tin lor..tajam lak tue..okeh2..next time cik yana akn hTi2..

p/s:yeah..btul tue..
sure i will smile everyday..
keep smile 4 u 2 okeH..
btw,thx 4 being my fren :)

penjenayah.merah.jambu. said...

sahabat alam maya?
uhhhhh,banyak gila!
lagi banyak dari real punye..
hahaha..tp susah nk carik yg betul2 berkualiti kan?
ala,sme je,lau carik kwn yg dpn mte pun belum tentu lagi yg kite kenal tu betul2 bek..
yang penting kite hepiiiiiiii!
:)
**smoge rini kau dah tak penat2 cm ritu,jgn pressure2 ye,kang kne drh tinggi! :P

Mr BuLans Asphyxiated said...

Yana ~ yup!! smile always.. you also my cybermate!!

secret ~ uh.. betul3.. susah nak cari sahabat sejati..

p/s: thanks ya! haha

Don Karldon said...

huhuhu..
thanks errul..


ko mmg best fren aku..


nnt aku dah keje..aku blanje kau mkn pizza..

hahahha..


btw,aper cerita terbaru?

dah malas nak review pasal album ke?

Mr BuLans Asphyxiated said...

hahaha.. takkan nak belanja pizza je.. ape kata aku demand kat PJ hilton ke, pan pac ke.. hahaha

aku dah takde masa la nak review album skrg.. Bz sikit.. aku pun dah lama xgi gigs.. hehe

tuan tanah said...

sahabat alam maya..

boleh tahan la ramai. tak kenal pun. entah2 dah berlanggar bahu kat pasar malam pun tak kenal. tp ada je jumpa blogger in real life. haha.. lagi gila dari biasa. so, bila nak buat gathering? hahahahahaha...

Mr BuLans Asphyxiated said...

tuna tanah ~ hahaha.. saya pun maybe macam tu.. mungkin pernah terjumpa atau terlanggar bahu kat mana2.. tapi tak kenal..

gathering? anytime.. tapi lokasi kite jauh ke tak?