Ini Blog Baru aku * Aku lebih tenang disini * Berpindah disini * Cari aku Disini.

BALADEWA SEJATI TAKKAN PERNAH MATI

Wednesday, February 25, 2009

[[UPDATE]] ~ TEKA TEKI dia berbunyi ~

Malam tadi, tepat jam 8.35pm..
aku dikejutkan dgn bunyi sms dari sahabatku.
Ni mesti nak ajak lepak mamak pekena Teh Tarik gelas besar ataupun Jamming.
Tapi tekaan aku jauh meleset..
haha.. terketawa besar bila dia SMS hanya utk tanya jawapan teka teki.
Katanya kalau dia tak dapat jawap teka teki ni, tunang dia tak bagi dia kuar rumah (??WTF?)
TEKA TEKI dia berbunyi...
" Dalam byk2 kera, kera apa yang menakutkan?"
hahaha.. sape tau??


[[[[UPDATE]]]
Venue : Restoran Sri Rosmerah
Time : 9.15pm

" hah.. dapat pun ko kuar ek.. ape jawapan teka teki tunang ko tu? "
sapa ku sebaik saja sampai..

"dah abis sume kekawan kite aku tanya.. last2 dia yg bagi jawapan.."
jawab dia..

"........ape jawapannya?"
sambung aku..


"KERAsukan Syaitan..."

PRANG!!!!! aku karate tengkok dia tanda akur...

p/s : KERAnda pun seram gak macam yg Ajween jawab tu..

11 comments:

mamarempit said...

"kera"....mama tau "keratong"..ekekeke..sbb mama org sane....wakakaka...

Mr BuLans Asphyxiated said...

jawapan anda kurang tepat!
sila cuba lagi.. hahaha

Ajwin Ajeera said...

KERAnda!
hee
saje je teka.
sebenarnya nk ucap,
thanks sbb singgah di belog sy tu..
tq ye.:)

Naniey said...

kerana terpakse...wakakak..thanks singgah kat blog yerp..nanti dah de jwp bg tau yerp

Mr BuLans Asphyxiated said...

ajwin ~ keranda seram gak ek..

naniey ~ KERAna terpaksa? macam lagu nurul je.. hahaha

zawana said...

hye there ^^

thanks ya drop by my blog,,,

p/s: xyah kuar umah pown bagus gak,,so xyah bg member lu jwpnnyew...wawawa

vanillame said...

hey terimas menyinggah di blog saya.

penjenayah.merah.jambu. said...

kera..kera ape bulan???
huih,men teka teki pulak..mmg fail la..tak pena pat jwb..huu..

Mr BuLans Asphyxiated said...

zawana ~ hahaha.. kalau dia xdapat kuar, gua xde geng nak lepak r nnt..

vanilame ~ thnx gak..

secret ~ hahaha.. tengok update dan mari ramai2 kte karate tengok member aku tu.. haha

Ajwin Ajeera said...

hehe.
sebenarnye jwapan dia keranda tp kwn awk saje tukar kerasukan syaitan.
hehehe

Mr BuLans Asphyxiated said...

ye la.. tunang dia tukar jawapan coz taknak bagi dia kua.. haha