Ini Blog Baru aku * Aku lebih tenang disini * Berpindah disini * Cari aku Disini.

BALADEWA SEJATI TAKKAN PERNAH MATI

Monday, June 1, 2009

AKU SUKA DIA!!


Sy suka dia! walaupun masa sound check ptg tu dia agak kelam kabut sikit. Tapi malam event tu, Performance dia tip top. Segar je aku dgr lagu2 dia.. haha.. Peace From Johorean YUNA!!..

14 comments:

mo0ney said...

aku sggtt suka lagu2 yuna.msia norah jones

eRRuL "BuLaNsYnDrOM" said...

yup2.. betul2.. norah jones wannabe

najwa hazirah halmi said...

sumer ngah ckp psl yuna...
xbley blah!
huhu..
she's my senior..
mmg proud tgk budak law ley karang2 lagu sgaler....
i luv her!

Dakjaat™ said...

erp? .. dia still ade slack time tu .... kami nampak .. :)

makcik rokiah said...

aku pong soker..

Walinong Sari said...

I like her so much.... Aku ni kalu x nyanyi lagu dia, aku humming jer... lalalala

mamarempit said...

huu, mlm td mama tgk kt jomheboh...kt tv je la kan....best...
mama sker....sker banget...

Apakah perasaan benci ini sebenarnya cinta......ohhh....bestnye lagu ni...

rase cam di alam cinta semula...akakkaka

hanis said...

ermm...
korg sume suke..
kalau aku kata tak suke...
kompem kene bantai beramai2
larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

eRRuL "BuLaNsYnDrOM" said...

najwa - senior kamu? kirim salam kat dia ek..

dakjaat - slack tu disebabkan oleh sound engineer yg sengal.. aku yg ada kat situ bengang je dgn mamat. kesian yuna yg kena wat sound check berkali2 sampai nak magrib!

macik rokiah - saye lagi suke

walinong - ala kak, akak ke yg humming tu.. patut r ujan lebat.. hahaha

mama - lagu yg realiti...

hanis - weh, ape ni.. dia comey tau.. suka r kat dia..

KhairiL's said...

adakah ni penyanyi Dan Sebenarnya

hohoh,
betul la Yuna yg aku mksdkan

TiNiE said...

masalahnyer skang..
dia sker ko tak???
*jgn marah aarr* hahahah

Galuh Cendra Kirana said...

beshhh...!!! org kedahhhh...org kedahh yeayyyy! aku suka dia gak...(ko sila jgn pikir bembukan ogeh)

★ Nu♥ℜul ★ said...

lagu yuna yang sebenarnya mmg best

Shafie said...

wah yuna..hehe
oh bulan.. ;ppp