Ini Blog Baru aku * Aku lebih tenang disini * Berpindah disini * Cari aku Disini.

BALADEWA SEJATI TAKKAN PERNAH MATI

Saturday, May 16, 2009

kepenatan

aku kepenatan sejak akhir2 ni. kerja yg byk. pagi kat jb ptg kat kl. pagi kat kl, malam kt jb. itu sudah menjadi rutin harian aku sejak sebulan dua ni.

sedikit bengang dimana aku tidak dapat lagi mengadap internet, melayari facebook, frenster, blog & myspace dgn gemilang. aku tidak dapat YM dgn cik lynn dgn cemerlang. aku tidak dapat melihat video2 kegemaran aku di you tube dgn berjaya. ini semua disebabkan projek dateline MPV semakin dekat. hanya tinggal berberapa bulan.

aku tidak lagi berjaya boloskan diri untuk berjamming, bermain futsal dgn aman. bukan tak dapat main terus tp kadang2 aku terpaksa menolak ajakan kawan2 aku kerana kerja. sedikit tertekan disitu. Mungkin sedikit tertekan juga untuk cik lynn dimana aku sentiasa penat & tidak berbual mesra dgn dia seperti sedia kala. tapi dia bgtau aku, di maklum yg aku terlalu penat. ( nasib baik dia paham.. hehe)

aku sudah lama tidak menganjurkan pesta muda mudi bersama kwn2 aku. apa barang malam minggu tido kat umah, tapi aku terpaksa. demi menjaga badan aku yg semakin slim & lansing ni. aku tidak berminat untuk menguruskan badan aku lagi. demi itu jugalah, aku terpaksa tido setiap ada kelapangan. untuk membayar hutang tido aku yg sudag sebulan tertungak.

13 comments:

Eazy Izzuddin said...

huhu
mmg kepenatan sgt tuh
=D

TiNiE said...

wuih..
bes tu kalau dpt qada' tido kan...
besbes...

KhairiL's said...

nnt lpas ni mintak cuti
gi oliday

hehe =)

Abdul Wafi said...

semoga lebih cemerlang selepas ini.

btw, penat bro cerita lu ni. huh. sian.

sian tau kamu.

ezzati said...

tgh tdo ke skrg??

Oxygen-Me said...

Hehe.. Taklah! Cemerlang je berblog hari2.. :D

And oh.. Berita baik. Jangan lupa basuh tangan dulu sebelum pegang Barclays Cup yang kita baru menang semalam! Hahaha.. :D

Galuh Cendra Kirana said...

Weyh.. tahniah ke atas kegemilangan semula MU menjulang nama di BPL!!!!

Galuh Cendra Kirana said...

Weyh.. tahniah ke atas kegemilangan semula MU menjulang nama di EPL!!!!

shawLycious said...

Starting from Friday the 15th until 22nd of May, you can have your pretty TieRack scarves at as low as RM55 each! :) Also selling ties and JNs!

Naz said...

sibuk tahap gaban ko skrg bro..

ADAHKODAH said...

ha tau takpe..ape cer ni aku ajak lepak asik sibuk manjang..bosan la asik tido umah..lame dah tak check in ni..ape kes?

Walinong Sari said...

Hehehehe sabar je Errul... Ko dah memang dah gemilang, cemerlang dan terbilang... biasala life dah memang camni...

hanis said...

gile ah kalau schedule gini...
malek noor pun bley lembikkk lutut gini