Ini Blog Baru aku * Aku lebih tenang disini * Berpindah disini * Cari aku Disini.

BALADEWA SEJATI TAKKAN PERNAH MATI

Monday, March 16, 2009

WTF??

kalah tournament futsal semalam.
ko tuduh sebab aku.
sebab aku xmain.
kalau aku main boleh jadi juara ke?
time training.
ko ckp aku main mcm kayu la.
shooting xtajam la.
itu la. ini la.
so kalau ko terror.
nape kalah??
padan muka ko!

15 comments:

penjenayah.merah.jambu. said...

hihi..nmpk sgt org tu tgh carik org nk dipersalahkan..
kul bro..kul..
:)

eRRuL AspHyxiAteD said...

aah.. tau dah..
dia mmg mcm tu..
haha

TiNiE said...

betul..betul..betul..padan muka ko...

eRRuL AspHyxiAteD said...

ko?? muka aku ke muka dia??

Monkey D Luffy said...

masa kalah ler org akan salahkan org lain... hik3

eRRuL AspHyxiAteD said...

aah.. pastu dia pilih utk salah kan aku plak.. tapi xpe.. sume org tau dia yg salah.. hahaha..

iYda Juhar said...

aku rase dia suke ko.
hahahahahh.

eRRuL AspHyxiAteD said...

hahahha
aku bukan gay..
tapi dia..
aku tak tau ler..
heheheh

Ajwin Ajeera said...

lain kali nk main futsal,ajak.
huhu

kEy said...

ntah ni sume slh aku xmasuk game tu kal0 x sti mng~ lain kali pggl aku...
hehhe~
slm singgah~

Don Karldon said...

biasa la bro.salah sendiri..kompem nak blame orang gak..aku pon pnh kene..

btw,kau ada loyal reader ek...
every post kau.ada orang komen..best ek..

Eazy Izzuddin said...

huhu...
kalah 2 kalah la..
nk cri salah org pule...
huh
=)
t praktis bg menang pule ea..

btw dragonball ok la kot..
kot la..
hihiks..
xD

tuan tanah said...

ala.. kalah main futsal je right?
ape hal nak kecoh. bukannya klcc runtuh pun. adat la kalah menang. siapa nak kalah kalau semua nak menang. at least dah struggle untuk kalah. dah usaha weyy.. kalau tak, pergi beli bola sebijik sorang la. kecoh.

p/s: aku tak pandai main guitar la. mula-mula aku main guitar ketuk pakai drum stick jer. wehuu..

eRRuL AspHyxiAteD said...

ajwin ~ jom malam ni kite main futsal...hahaha

key ~ uih.. lain kali aku panggil ko k.. but makesure menang tau!! hehe

haikal ~ standard r.. ni bkn kali pertama gak aku kena.. da byk kali dari org yg sama.. cis kat dia!

izzudin ~ yela bro.. terima la hakikat dah kalah.. ni tak, kalah nak cari mangsa nak dipersalahkan..

p/s: malam ni kalau jadi nak gi tgk dragon ball.. hehe

tuan tanah ~ aah le dia tu kecoh!! semua orang dia bagitau aku punca.. binawe!

p/s: uih.. main gitar pakai drum stick?? skill baru tu..ajar aku weh!! hahaha

Don Karldon said...

tak silap aku.main gitar guna drum stick..sonic youth pnh wat dulu...cuba la cek..


aku pnh tgk pic..orang men gitar..tapi dimain mcm violin...pakai menatang apa ntah tu..