Ini Blog Baru aku * Aku lebih tenang disini * Berpindah disini * Cari aku Disini.

BALADEWA SEJATI TAKKAN PERNAH MATI

Saturday, March 14, 2009

Mahu ini..

saya mahu ini. sila belikan saya. hadiahkan kepada saya. hahaha


Selamat Hari Sabtu. Baru saje balik lepak dengan Afnan (sodo) & Hamidon ( NADA band). Cerita pasal hotfm twisties bingit yang mereka sertai. Afnan beli Multieffect baru. BOSS GT10B. Aku sangat cemburu. Siapa mahu belikan aku?. Siapa mahu hadiahkan aku? Sila angkat tangan. Aku hanya pakai Analog. Ingin yg advanced. hahaha. simpan harapan untuk memiliki. ingin simpan duit membelinya. pikir kembali. xjadi. Harga dekat dua ribu. Membazir. Baik simpan untuk kawin. Hahaha. So akhirnya. keputusan dibuat. pakai ape yang ada. aku pun bukan hebat sangat. Effect aku apa kurangnya. hebat juga. hahaha. tapi kalau ingin merasa. aku hanya perlu pinjam dari Afnan. hahahha.. NAN!!! PINJAM GADGET KO!!!!!

19 comments:

★ Nu♥ℜul ★ said...

haii ...
selamat hari sabtu
and have a nice day =)

TiNiE said...

apobondo tu haih??

eRRuL AspHyxiAteD said...

nurul ~ selamat hari sabtu

tini ~ ni adalah salah satu dari gadget guitar.. hehehe.. nama dia multi effect..

CikYana(",) said...

same goes 2 u
have a nice daY :)

Galuh Cendra Kirana said...

perghhh...cayolahh...tapi kan rul...bkn nak nampak pun mende nih..lu pijak kat kaki gak kan...

Don Karldon said...

ada beza ke pakai analog dgn multieffect yg electronik tuh?


kebanyakan member aku kater,analog tu..sound lagi real...ntah la..aku mana reti pasal gitar dgn effect nie.aku men bass.then plug and play jer..hahhahhaa

btw,member aku multieffect tuh..best aku lenjan...siap boleh wat bunyi kapal terbang landing lagi..hahahahha

Dakjaat™ said...

rupenye kita sama jer.. sama2 minat kat DeWA 19.. hehehehe! album DEwa 19 semua best..

eh.. ko jam gak ke?? jom jamm sama2.... bawak guitar ko .. aku bawak plak guitar aku .. kita kasi gegar dewan PICC.. hahahaha!

neway aku guna Metal Zone jer.. huhuhu! ko plak??

Dakjaat™ said...

wooo~ bassist... best tol .. aku plak guitar.. sape nak main drum niee?????? takkan aku plak????? waaaaaa!

Oxygen-Me said...

Mr. Bulans.. Nak pinjam baldi!! Huhuhu.. 4-1!!! Argh..!!! Tisu ada? Huhu.. ;(

P/s.. Boleh tak guna multi effect tu utk ketuk2 si Van Der Sar and Torres? Hehe.. Tergeram kat sini pulak.. Huhu..

tuan tanah said...

owh.. multi effect. just plug and play. good sound. dalam rm2000 jugak benda alah ni. my friend baru pergi beli tadi. haha..

how ironic.

Abdul Wafi said...

peh. cool gila kan.

ala, nak juga la.huhuhu.

tapi mesti mahaLLLLLLLLLL.

Naz said...

aku x pernah mengidamkan mender ni pasal aku x tau. pesal ko da beritahu.. aku juger NAKKK !!!!

Eazy Izzuddin said...

mahu ini juge....
xD

Shafie said...

minat ek gadget tu..ehehe

eRRuL AspHyxiAteD said...

yana ~ Nice day to you u too

elina ~ aduh lu ni.. mmg la pijak kat kaki.. tapi di punya sound sampai ke telinga! eh eh.. tapi kan, kasut pun letak kat kaki gak.. tapi nape kasut lu mahal2?? hahaha

haikal ~ multieffect memudahkan.. kalau ko pakai analog. bunyi memang tough. tapi ko nak susun berapa puluh gadget? lagi pun sync utk multiefect byk.. sbb tu bunyi dia lebih terkawal dari analog..

dakjaat ~ jom kasi gegar PICC.. weh.. tapikan.. xkan aku nak turun putrajaya semata2 nak jem je.. hehe..kalau multiefect, aku pakai boss gt3 je. analog ada la dua tiga ketul..

oxy ~ uih.. sila ambil baldi di toilet saya.. ish.. mmg patut kita ketuk Van Der Sar and Torres tu. penyebab kekalahan kita ditangan liverpool. tapi jangan ketuk pakai multieffect ni.. menatang ni mahal.. pakai penyapu je la ek.. nnt kita gi beli.. dah2.. jgn nangis ek.. amik tisu ni..

tuan tanah ~ yup, this is multieffect.. plug & play?? wah.. xyah setting ek?? aku belajar setting benda alah ni 3hari tau.. haha..

wafi ~ haa... jom kite sesama kumpul duit.. dekat RM2K.

Naz ~ Naz!! mari mengidam sesama.. benda alah ni cool!!!! dalam bahasa malaysia sejuk!! eh.. yeke?? hahaha.. dia macam makanan gitar la.. sekali rasa nak lagi..
hahaha

izzudin ~ hahaha.. jom2 kite beli reramai serentak.. beli bebanyak dapat murah.. hahaha..

shafie ~ aah! minat giler!! sila hadiahkan kepada saya!!

tuan tanah said...

yeah.. tak susah sangat belajar guna benda ni. tapi kalau susah sangat cuba bawak banyak2 mengucap la kan. tak pun hempuk je multi effect ni tepat ke kepala sendiri.

eRRuL AspHyxiAteD said...

hahaha.. mesti ko pemain gitar yg hebat kan...

Framestone said...

out of topic--> xsemestinya yg berjaya dari org yg pndai..xsmestinya org yg pandai dtg dri universiti, university belum pasti menjaminkan kejayaan dan kejayaan tidak pernah dtg bergolek..

Naz said...

aku ader gitar kapok jer. mana cucuk kat gadget tu..