Ini Blog Baru aku * Aku lebih tenang disini * Berpindah disini * Cari aku Disini.

BALADEWA SEJATI TAKKAN PERNAH MATI

Thursday, March 26, 2009

writing for nothing.

Tiada mood utk menulis. terlalu penat. terlalu malas. terlalu bosan. terlalu mengantok. ingin tido. tapi tak boleh. kena kerja. ingin cuti. tapi sayang cuti. Ingin MC. tapi xsakit. duduk termenung. rileks. ketawa xlarat. senyum xmampu. mata kuyu ingin pejam. ish. sabar. lagi 8jam je nak balik umah. pastu tido. tiada rasa lapar. tiada rasa dahaga. hanya ingin tido. hanya ingin baring. hanya ingin pejam mata seketika.



p/s:kau mmg kurang ajar. kenapa ko ajak aku jamming sampai kul 3 pagi semalam!!

17 comments:

CikYana(",) said...

salam
camat pagi :)
take care n have a nice daY

Framestone said...

out of topic--> he...23x itu yg aku nk sebenarnye he...3x thank untuk kkamu jugak coz setia mengomen di entry usang ku ini

Galuh Cendra Kirana said...

Hepp hepp. ko jangan manyak alasan. Aku tawu biler ko wat2 mcm bad mood so ko dapat lari la dari buat tag. wooooo...ini strategi ko yer. dah dah. gi buat.

eRRuL AspHyxiAteD said...

yana ~ salam.. Have a nice day too

Framestome ~ betol kate ko..aku setuju sgt

elina ~ hahahha.. kantoi plak taktik aku.. camera aku kat umah.. nnt malam or esok la aku wat ek.. boleh kan? kan? kan? hehehe

TiNiE said...

patutla. sesuai ngan muka...

eRRuL AspHyxiAteD said...

kenapa dgn muka aku?? hahaha, tau la xensem.. xmo la cakap dpn2 tini oi..haahaha

penjenayah.merah.jambu. said...

ceh..pasal tak cukup tido ke ni?
hahaha..bertenang2!
nnti ujung minggu bantailah tido puas2..
aku lau tak cukup tdo,masuk kelas mcm mayat..kosong je otak,dpt bantal,peh,tak igt dunia!

eRRuL AspHyxiAteD said...

secret oh secret.. hahaha.. same dgn la aku.. masuk opis mate kuyu je.. badan macam mayat gak.. ape org cakap sume aku ye.. aah.. ok kan je.. hahah

Nazra~ said...

Penat jamming la tu..

eRRuL AspHyxiAteD said...

maybe kot.. lagi sejam ke nak balik.. dah 7jam tahan ngantok

Eazy Izzuddin said...

ohoho...
geetu pule yee..
xD

Galuh Cendra Kirana said...

wajib ko buat. amboi. @#$$%#$^$%^#&!@@!@*(^&^*^&% (cewah. marah sgguh diriku)

eRRuL AspHyxiAteD said...

eazy ~ hahaha.. aku dah nak lik ni.. tp tido pas asar tak baik la

eRRuL AspHyxiAteD said...

ye la cik elina oi.. aku wat2.. aku wat2.. hahaha.. takotnyer kakak marah aku ni..

Don Karldon said...

hehe.teringat lirik butter...
hidup mati muzik,makan tidur muzik..

hahaha..aku pon mcm ko gak la..hidup aku mesti berlatar belakangkan muzik...

sampai tak cukup tido mcm kau.

Yam Yam said...

alololooo, siannya

eRRuL AspHyxiAteD said...

haikal ~ kte mmg serupa.. tapi tido muzik tu ok lagi.. jgn tak tido sbb muzik.. tu susah,,

yam ~ kesiani la aku....