Ini Blog Baru aku * Aku lebih tenang disini * Berpindah disini * Cari aku Disini.

BALADEWA SEJATI TAKKAN PERNAH MATI

Friday, March 27, 2009

Wallet aku ~ kepada Elina A.K.A Galuh Cendara Kirana!!

hmm... buat kali pertama dalam sejarah idop aku.. aku melayankan tag.. walaupun aku sebenarnya tak larat nak keluarkan isi perut wallet aku, tapi aku gagahi jua demi tag dari kakak tersempoi aku ni iaitu Pangeran Elina A.K.A Galuh Cendara Kirana.

kepada semua, ini lah rupe wallet aku. Mmg buruk seburuk tuan dia. Mmg hitam sehitam tuan dia. ish! dan gambar dibawah ini adalah gambar isi perut wallet aku & aku senaraikan satu persatu.

1. Duit ~ Setiap Wallet pasti memiliki benda alah ni.

2. Kad Klinik ~ kad klinik gigi, Klinik Pakar & Klinik Rawatan Biasa & tempat cari MC..

3. IC & Lesen ~ Membuktikan aku warga malaysia & Bukan adik AHMAD DHANI seperti yg difitnah org kepada aku..

4. Surat Beranak ~ Aku pun tak tau kenapa aku simpan dalam Wallet.

5. Guitar Pick ~ Untuk Kecemasan ~ Jamming tanpa dirancang..

6. SIM card ~ Kad Hotlink no lame aku, Masih Aktif..

7. Tiket Wayang ~ Lupe nak buang.. hehe

8. SNS Member card ~ Kad keahlian Studio yg rajin aku jamming. Utk diskaun & main Free..

9. Syiling ~ Aku jenis xsuka byr pakai syiling.. so aku akan kumpul byk2..hehe

10. Kad Bank & Kad Kredit ~ Utk amik duit & berhutang dgn senang.. Swap je! haha

11. Member Card ~ Jusco, Esso & Tesco.. senang isi minyak & shopping..

11. Duit Lama & Koyak ~ saje je simpan.. RM5 koyak, duit RM1 lame, Rm2..

( mcm mana leh ada dua no 11 dalam gambar ni.. so, pandai2 korg la tgk sendiri.. )



so mangsa demi mangsa akan turut menjawab tag ini adalah.. jeng2... jeng2... jeng2...

1. Pangeran OXY ~ Dgn mata undian 14568

2 Pangeran HAIKAL ~ Dgn mata undian 13456

3. Laskar DIDIE ADILA ~ Dgn mata undian 13301

hahaha.. aku tag 3 org je dulu.. sbb aku tak kejam..

31 comments:

Wawa_Nadwa said...

eiii.
malu nye klu dpt tag ni.
sbb wallet aku sgt bur0k.
ahhahah!

eRRuL AspHyxiAteD said...

wawa.. anda mangsa saya yg ke empat la macam tu.. ok x?? sila wat tag ni ye!

Framestone said...

out sikit--> thank errul, khwin..??? mu rase bile he..23x

eRRuL AspHyxiAteD said...

frame stone! kawen la cepat2.. kalau semua dah stabil.. better kawen..

CikYana(",) said...

yela..
sakit sgt2 tau
tau xpe..
so beware oke if pompuan tgh period

Eazy Izzuddin said...

uish...
memacam berada dlm tuh...
hiks..
xD

eRRuL AspHyxiAteD said...

hahaha.. lelaki la bro..

mamarempit said...

tk de pic awek ke rul??

Abdul Wafi said...

aiseymen, aku kau tanak tag.

Ajwin Ajeera said...

uiks..
wa nmpk gmbr awek lu.
hehe

eRRuL AspHyxiAteD said...

mama ~ xmain la simpan gambar awek dalam wallet.. gambar awek frame & gantung kat bilik.. hehehe

wafi ~ xterfikir pun la masa tu.. ok2.. aku tag ko k.. sila wat

ajwin ~ mana2?? hehehe.. mana ada gambar awek..

★ Nu♥ℜul ★ said...

xde r buruk sgt dompet tuh

uke peh

eRRuL AspHyxiAteD said...

da setahun usia wallet tu tau. hehe

Don Karldon said...

weh..malu la nak post pic wallet aku..dah season in the sun dah..hahahhahaa

eRRuL AspHyxiAteD said...

jgn la segan2 karl.. rilek2 r.. hahaha.. season tapi penuh duit xpe.. haha

Monkey D Luffy said...

surat beranak ko mungkin beranak kan... ;)

eRRuL AspHyxiAteD said...

tau xpe.. haha

didieadila said...

ni yg xpueh ati ni..
mate undian tuh kire cmne?over lah!haha
ahh..purse buruk..

Galuh Cendra Kirana said...

huwaaaaa.....ijazah sarjan hassan ngan kepujian nih patot diberi kepade lu. bagossss!!! thumbs up!! hehehe

eRRuL AspHyxiAteD said...

didie ~ mata undian tu dikira berdasarkan pemilihan pewakilan UMNO yg bersidang kat PWTC.. haha..
sila tunaikan tag anda ye.. haha

elina ~ ahak! patut diberikan je?? berikan la terus.. hahaha..

Galuh Cendra Kirana said...

Toinkkk...amik nih! huhuheuhue

sailormoon said...

duit lama..tu u boleh tukar kat Bank Negara tau.. even yang koyak pun ade measurement dia..

try lah tukar....

sailormoon said...

duit lama..tu u boleh tukar kat Bank Negara tau.. even yang koyak pun ade measurement dia..rhey will accept it.

try lah tukar....

eRRuL AspHyxiAteD said...

elina ~ hahaha, tengkiu2

sailermoon ~ haha.. xpe la.. total duit tu tak sampai pun RM10.. simpan je la

iYda Juhar said...

wohhhhhhh
first time ni aku nengok org nyimpan surat beranak dlm wallet.

kakakakka

eRRuL AspHyxiAteD said...

cik kamu ida..ni fashion baru.. kalau polis tanya aku.. bukan stakat IC & lesen je.. surat beranak pun aku leh bagi.. haha

Oxygen-Me said...
This comment has been removed by the author.
Oxygen-Me said...

Alala.. Baru perasan kena tag! Ceh! Hahaha.. About wallet pulak tu! Aduh.. Mata undian paling tinggi????? Hahaha.. Siapa yang AFUNDI ni? Oxy tak masuk AF lah! Huahua..

Oho.. Tuan punya blog ni sesuka rasa tag orang ye.. Haa.. Dah2.. Pergi jawab tag lagi.. Check out my blog ye.. Hihihihi..

eRRuL AspHyxiAteD said...

hahaha.. Typekan AFUNDI OXY dan hantarkan ke 33399 utk pertanyaan lanjut... haha.. setiap SMS dterima dicaj RM1.00.. hahaha

Fadzrul Hisyam said...

Jom...buat cover album. Mcm yg ko tgk kat blog aku...

maknenye ko kene tag lagi la...haha...

p/s: aku nak letak link ke blog ko kat blog aku...ko ni ade x tergolong dlm link group kat column blah kanan blog aku tuh? kalo ade, nyatakan...klo xdek, cadangkan name group link tuh...

eRRuL AspHyxiAteD said...

adeh.. kena tag lagi.. huhu.. nnt aku wat ek..