Ini Blog Baru aku * Aku lebih tenang disini * Berpindah disini * Cari aku Disini.

BALADEWA SEJATI TAKKAN PERNAH MATI

Monday, March 30, 2009

takpe.. aku okay je..

WTF! thanks atas perhargaan kau selepas pertolongan yg aku bagi.. kau mmg terror dalam bab menyakitkan hati org. sila jaga hati kau demi kepentingan sendiri. hati aku? sila abaikan..

p/s: sila abaikan entry ini. sekadar luahan perasaan.

13 comments:

TiNiE said...

pe hal ni rul. aku tau la ko sakit perut makan roti canai..takkan pasal roti canai kot..

CikYana(",) said...

lor apsal lak nie?
sape org yg telah menyakiti hatimu?

p/s:
cmne la cik yana mau jmpe awal ari2..
cik yana kn duk tganu

mamarempit said...

apa kes bro???

Habaq mai sket

Nazra~ said...

kau hempuk ja hati org yg buat kat kau tu, haha ^_^

eRRuL AspHyxiAteD said...

tinie ~ xdela pasal roti canai.. haha.. xpe2.. da ok da

yana ~ disakiti oleh org yg rapat gak.. its ok.. da biasa..

mama ~ xde pape la mama.. dah ok da ni.. xmo la ingat lagi..

nazra ~ ikot hati bukan setakat hempuk.. sepak terajang aku nak bagi.. nasib baik aku penyabar.. hahaha

Galuh Cendra Kirana said...

Saborla bro...meh cini wa hentak tengkuk dier ngan gitar meh.

Ajwin Ajeera said...

laaa.
baby,i kn dh jnji tak buat lg??
jgnla marah2..
please..
demi birthday i yg dh nk dkat ni..

wakakkaka
sorry2.
weh,asal?
lex la.
sabar je..
org yg sabar ni kekasih Allah..
:)

eRRuL AspHyxiAteD said...

elina ~ haha.. eh, lu nak hentak pakai gitar lu ek.. gitar wa xleh.. syg tuh.. haha

ajwin ~ u la ni.. nape u wat i mcm ni.. sampai ati u.. haha.. sabar2 ni.. =)

MOHD RUSDI ABDULLAH said...

singgap jap, seribu satu makna r entry ni...bagi sapa yang makan cili kalau tak rasa pedas tu, tak tahulah..haiii manusia2, kenapa suka sakitkan hati orang? sakitkanlah hati sendiri, sibuk jealous ngan hati orang...hwahwahwa...

eRRuL AspHyxiAteD said...

betul3,sape makan cili dia rasa pedas! mmg macam aku nak cili je mulut dia time tu.. haha

btw.. salam perkenalan..

joegrimjow said...

betahan...

eRRuL AspHyxiAteD said...

aku kuatkan semangat utk btahan..

Ajwin Ajeera said...

waakakakkaa.
i mmg sengaje!!
haha
takdela.