Ini Blog Baru aku * Aku lebih tenang disini * Berpindah disini * Cari aku Disini.

BALADEWA SEJATI TAKKAN PERNAH MATI

Monday, March 30, 2009

Another Tag || Oxygen Quest!

Adeh, Aku belum pun menjadi artis lagi. Sudah ada org nak tanya aku macam2. semua ni Mungkin ini berpunca dari khabar angin yg mengatakan aku adalah adik Ahmad dhani yg hilang itu. Fyi, aku takde abang, haha.. ape yg aku merepek ni...

Sebenarnya, Aku di tag lagi. kali ini oleh oxy. Haha. . Tag soal jawab mengenai blog aku ni. so check it out!!


1 - Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
Nama Blog ===>Errul Ramli Official Blog..
Sebab ===> Errul Ramli tu nama aku.. so ni blog aku, mestilah letak nama aku. hehehe..

2 - Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
link ===> http://evolusi-bulans.blogspot.com
Sebab ===> Evolusi maksudnya perubahan. Bulans tu virtual nick aku. so bermaksud perubahan aku.

3 - Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
method ek.. hmm... method penulisan "free writing" . More to myself.. What going on with me, My Music, what im looking at, My needs, My hobby & My emotion.

4 - Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
Hapuskan? aku pernah delete blog aku dua kali. dan ni blog ketiga aku. sape2 mber yg follow blog aku yg dulu2 tau la nape.. utk blog ni, belum ada niat lagi.


5 - Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
ehem.. miss oxy ek... seorang yg FANATIC & DIE HARD FAN with MAN U & TEH AIS. Nice blog & selalu update pasal Man u Game. if i missed to watch Man U game, dont worry.. Oxy will update me. haha.. thank buddy!

6 - Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.
Oh ni susah sikit. aku tak pasti sama ada mereka mahu menjawap tag ni atau pun tidak. tapi xpelah. aku listkan je. hahaha


1. Pangeran Ahmad Dhani
2. Pangeran Andra Ramadhan
3. Pangeran Once
4. Pangeran Tyo Nugros
5. Pangeran Yuke Sampurna.

9 comments:

TiNiE said...

bagus ko tak tag aku. aku dah buat dah tag nih...heheheh

eRRuL AspHyxiAteD said...

hehe.. xpe.. tungu tag yg akan dtg nnt,, haha

Galuh Cendra Kirana said...

Ko mmg xberape center. Pangeran2 tu ade ker nak buat tag ko. bahase melayu pon diorang kompem 9.. =P

Galuh Cendra Kirana said...

anyway bro...Pangeran Agung ngan Pangeran Wawan ko takmo tag ker..

eRRuL AspHyxiAteD said...

ish.. ikotkan hati bukan setakat pangeran agung & wawan je.. ari lasso aku nak tag gak.. haha

Framestone said...

out of topic--> yup dgn eazy he..23x sorry xwat announcement ajak yg len join..coz plan last berape jam b4 jumpe

Oxygen-Me said...

Ahaha.. Barulah fair..! Huhu.. Cheit! Die-hard fan teh ais dan ManU ye? Siapa orang tu? Huahuahua.. BTW, thanks for doing the tag.. ;p

Dah baca dah pasal entry 'bet' ManU and Liver ehem tuh! Huahua.. Takpe2.. Oxy 199% support! Hehehe.. ManU fan sememangnya always being rational.. Ecece.. :)

sailormoon said...

Hi Errul

such a unic blog link... evolusi bulans... creative

eRRuL AspHyxiAteD said...

framestone ~ hehe.. xpe2..

oxy ~ thanks buddy for the support.. haha.. saje2 bet mcm tu... for fun.. haha

sailormon ~ hai.. hehe..