Ini Blog Baru aku * Aku lebih tenang disini * Berpindah disini * Cari aku Disini.

BALADEWA SEJATI TAKKAN PERNAH MATI

Tuesday, March 24, 2009

Sila basuh kaki anda..


Hmm.. semalam, aku berborak dgn sorang Blogger & juga seorang peminat setia Pasukan LIVERFOOL
( ops! sorry...LiverpooL.. hehe)...
LADY D aku gelarkan dia. setelah sembang sambil mengutuk2, kitaorang telah dijerat dgn satu perjanjian. Perjanjian EPL. Ni kira pertaruhan gak la.. tapi bukan duit. .. hehe

syarat2 perjanjian..
kalau MAN U menang VS Aston Villa Ahad ni,
Dia kena ikot permintaan aku...
(Oxy, sila sokong I ok.. haha)

kalau LIVERPOOL menang VS Fulham Isnin ni,
Aku kena ikot permintaaan dia..

Bincang2 punya bincang macam nak gaduh..
akhirnya kami setuju..

Permintaan LADY D ~
Kalau liverpool menang Isnin ni, aku kena STOP SMOKING for one week without any reason ( Dia cakap aku heavy smoker.. ceh! )

Permintaan AKU ~
Kalau MAN U menang Ahad ni, dia kena nyanyi apa2 lagu DEWA19 dan record in VIDEO format utk aku posting di blog aku selama seminggu.. hahaha

Nampak macam tak adil, tapi telah dipersetujui bersama..

so kepada MAN U.. Dah 2 kali korg bagi menang besar kat team lain,cukup2 la tu..
Sila basuh kaki anda sebelum masuk padang this Sunday..




p/s: walaupun lagi satu mata je Liverpool nak leading Man U, tapi ingat.. Man U kurang satu game berbanding Liverpool.. hahahahahahahahaha

34 comments:

CikYana(",) said...

aduh
laki ngan bola xdpt dipisahkan ek
fuh..nsb cik yana xminat bola
ngeh2

eRRuL AspHyxiAteD said...

biasa la tu.. tapi xde la sampai gaduh2 ok.. hehe.. just to make fun..hehe

TiNiE said...

idup ijo kuning!!!

reen said...

mekacih ye...suka bola je ke...mancing x suka ke??hehehe...

eRRuL AspHyxiAteD said...

tinie ~ ijau kuning?? pasukan mana tu?? kedah ke??

reen ~ bola & muzik je la.. mancing tak boleh kot.. coz tak reti sabar

reen said...

ooo..sabo je la...dok johor area mana?

eRRuL AspHyxiAteD said...

dok Jb.. nape?? org jb gak ek??

didieadila said...

daa...~~~
xsbr nk tgk mr.bulan ke Lady D mng..
harus la sy sapot Lady D tuh sbb sy kan lvrpool..hahaha..

Don Karldon said...

arsenal pon tgh up skrg nie...tunggu la...(padahal jurang mata arsenal - Mu 10 mata)...hahahaha

eRRuL AspHyxiAteD said...

didie ~ lady D pasti kalah!! hahaha..

haikal ~ hahaha.. xpe2.. Arsenal mantap gak..

Naz said...

wuih.. siap buat bet lg tu... aku harap MU menang. boleh aku dngr sorer lady D. tp naper ko suruh dia nyanyi lagu dewa19?? suruh la dia nyanyi lagu yuna. hehehe...

eRRuL AspHyxiAteD said...

hahaha,, bagus2.. mari ramai2 kita dgr suar lady D.. hahaha.. lagu yuna?? xfikir la aku.. nape xingatkan awal2?? haha.. xpe2.. next time

Naz said...

byk game lg bro.. pas ni make sure ko suruh dia nyanyi lagu yuna. hidup MU !!!

eRRuL AspHyxiAteD said...

hidup MU!! hahaha.. next game kte suh dia nyanyi lagu yuna plak.. haha

Naz said...

Ya bethuulll!!!
next game suruh MU basuh telinga pulak. nak kasik deria pendengaran tajam. boleh maen tutup meta jer... hahaha... siaplah lady D tu kan...

didieadila said...

lagu yuna pon sdap hape..
swuh la die nyanyi lagu yuna..

p/s-klau die kalah la..tp tgk ramalan mcm manU jek kalah..hehe..

eh..tp sy xpaham la care korg bet,wat if klu 2-2 menang or 2-2 kalah?

eRRuL AspHyxiAteD said...

naz ~ tau xpe.. cuci telinga & tutup mate je.. hahah

didie ~ either one la.. if MU menang, Lady D kena nyanyi..if liverpool menang, saya quit smoking..

2 game yg berbeza..

kalau dua2 kalah.. dua2 kena wat.. hahaha..

mamarempit said...

tk kisah la sape menang...
kalo erul kalah, bagusla syarat stop smoking tu...

kalo erul menang, ok gak..dpt tgk video clip lagu dewa versi Lady D

eRRuL AspHyxiAteD said...

mama ~ mama sempoi.. tapikan kalau tgk lady d nyanyi lagi best tau!

Monkey D Luffy said...

harap2 dapat tgk video tu kat blog ko

eRRuL AspHyxiAteD said...

wokeh!! aku pun xsbr nak tengok dia nyanyi.. lalala

Nazra~ said...

Aku harap ada gambar org yg tak dpt smoke utk seminggu tu di sini

eRRuL AspHyxiAteD said...

nazra.. nazra.. hahahaha.. tiada kata mampu ku ucapkan.. hahaha..

cikin said...

sy penyokong kuat liverpool.
so akan menyokong lady D.
rasa mcm bau kekalahan MU jek kan?
ekekeke:P

eRRuL AspHyxiAteD said...

cik cikin ~ hahaha.. Man u Pasti menang punya

pakDin said...

mcm ni baru gentleman brO!!!!haha

eRRuL AspHyxiAteD said...

hahha.. tengkiu2 pakdin!!

KhairiL's said...

nak sgt tgk video kt blog ko selama 1 mggu...mcm menarik jer

eRRuL AspHyxiAteD said...
This comment has been removed by the author.
eRRuL AspHyxiAteD said...

kita sesama tunggu .. hahaha

linz&co said...

glory..glory man united!!~

man u TAK AKAN kalah oke

sape sokong liv tue??
angkat kaki cket
haha

da angkat kaki lu org bole jalan hah
sbb liv TAK BESH lol
hee

eRRuL AspHyxiAteD said...

lin ~ hahaha.. glory man u.. rilek2.. chill out.. haha

Oxygen-Me said...

Ahaha.. Sure menang sebab hari tu dah pergi Old Trafford kasi clorox sikit kaki2 bebudak tu! Huahua..

*hi-5lah sikit! Cece.. ;)

eRRuL AspHyxiAteD said...

oxy~ haha hi-10!!