Ini Blog Baru aku * Aku lebih tenang disini * Berpindah disini * Cari aku Disini.

BALADEWA SEJATI TAKKAN PERNAH MATI

Wednesday, March 4, 2009

Risalah Hati

hari ni aku demam teruk.. giler ah..
tak leh gi keje.. MC..
mungkin sebab hujan yg tak berhenti mencurah bumi 4 - 5 hari ni..
owh ya.. Ibu dah keluar hospital hari ni =)
tak dapat main futsal malam semalam..
mungkin juga tak dapat jamming malam ni..
tgh layan cerita agness monica : Jelita ( hahaha.. dia comey!)
sambil dgr MP3 lagu Muse: Time is Running Out
baru nak fikir nak makan apa..
perut dah buat konsert keroncong
tapi tekak tak nak buka selera..
entahlah..
terfikir untuk tido balik...
rehat & senangkan diri.. bukan senang nak dpt cuti!
hahahahahha =)

10 comments:

Ajwin Ajeera said...

get well soon!
jgn maen hujan~~

Mr BuLans Asphyxiated said...

ajwin : thanks for advice.. so far da ok cikit ni..

Framestone said...

out of topic--> bagus la tue kan.. aku pun dah lame xbaca al-Quran

Oxygen-Me said...

Huhu.. Dapat MC boleh layan game ManU.. Hehe.. Psst.. Kita menang lagi! Yay! *hi-5 ;p

CikYana(",) said...

cpt2 sembuh ye mr.buLan

p/s:comei eK yg tue?
winkkk..malu nYer..
huhuhu..thx deaR :)

Mr BuLans Asphyxiated said...

framestone : yup... jgn time susah je ingat quran & Agama.. ye x? hahahaha

miss oxy : uh.. game Man u? PS ke fren?

p/s ~ kte mmg hebat kan? HI-5 back!! glory2!!! hehehe

yana : mintak2 cepat le sembuh..so far dah ok sikit..

Galuh Cendra Kirana said...

rul...lu nyer blog awsome aaa!!! cayokkk! wa link aa!??

Mr BuLans Asphyxiated said...

sila sila cik elina.. wa pun dah link lu semalam.. hahaha

Monkey D Luffy said...

sapa elina?

eRRuL AspHyxiAteD said...

elina AKA galuh cendra kirana..