Ini Blog Baru aku * Aku lebih tenang disini * Berpindah disini * Cari aku Disini.

BALADEWA SEJATI TAKKAN PERNAH MATI

Friday, March 6, 2009

Manusia Multitasking

tajuk entry yang agak simple..
tahu tahukan korang ape benda alah manusia multitasking tu?
aku pun sebenarnya baru je kenal ayat ni dari bos aku..
dia yg gelar aku macam tu..

dia kata aku Multitasking people..
aku seorang Jurutera
tapi dalam masa yg sama aku musician..(??)
tapi aku tak rasa aku multitasking..
aku rasa itu adalah sekadar hobi aku..
keutamaan aku still pada kerja aku..

bagi pendapat aku,
people multitasking ni orangnya mestilah hebat..
macam Assistant aku sorang ni..
siang hari dia Warranty Exec aku..
malam hari dia Cikgu tuisyen.. ( sila Kagum! hahaha)
dua watak yang jauh berbeza..
siang dengan watak engineering..
malam dengan watak guru
yg mengajar BAHASA MALAYSIA.. (Sila kagum lagi..)

aku? bermain muzik sekadar hobi...
aku bukanlah Multitasking people..
sorry bos.. tak dapat terima pujian u!
hahahaha..



p/s : Sory Az, aku pakai ko jadi contoh.. haha

15 comments:

Framestone said...

Aku kerje pun dah multitasking dah nie..jauh meyimpang dah nie

out of topic--> pendeknye..sempat ke nk lunch n wat pe2 huhuuh

Mr BuLans Asphyxiated said...

huhu.. manusia skrg byk multi tasking..

ps; sempat2kan la..nak wat macam mana.. hahaha

AHMADSUFI6177 said...

manusia multitasking harus dipuji sebb kerja kuat... rajin... hehe..

kalo nak saya selalu komen, sila2 selalu komen blog saya jugak!! =)

Shafie said...

slm singgah...
tq sbb follow :D

multitasking people?
cm menarik pe..ehe

Don Karldon said...

hahaha..aku igt internet je yg boleh multitasking..hahahah


btw,dinosaur Jr tu aku la..tapi old blog aku..tak jadiw at..so,abaikan jer la..

caturist said...

Hahaha... multitasking... janji halal duit tu.

Selagi ada tenaga ni... pulun.

Naz said...

aku pun baru tau istilah tu. Multitasking... hmmm, akan aku catit dlm diari aku. perkataan baru nih...

Ajwin Ajeera said...

sy pun cikgu tuisyen.
hebat tak sy??
haha

eRRuL AspHyxiAteD said...

sufi ~ betul3.. harus dipuji..
p/s: ye.. nnt sy komen bebayk di page anda..

shafie ~ yup.. mereka sgt menarik.. hehe

haikal ~ tu multitasking lain le.. btw, ko rupenya dinasour tu.. hehe

caturist ~ aah, janji halal & ada kudrat lagi.. ape lagi ek.. sapu je la peluang depan mata..hehe

naz ~ same r kite.. catat jgn tak catat.. hehe

ajwin ~ wah, kagumnya! anda mmg hebat..

CikYana(",) said...

salam..
monink mr.buLan
have a nice daY :)

eRRuL AspHyxiAteD said...

morning cik yana..
have a nice day..hehe

penjenayah.merah.jambu. said...

multitasking tak aku kalau aku bleyh menaip gne tgn kanan n mengsms gune tangan kiri?
hehe..
smbil mkn pun aku leyh menep dgn tgn kiri..
itu belum masuk lagi tido smbil mengigau..
sangat multitasking kan?
ngehehehe~

Naz said...

itu namanya sambil menyelam minum air la Penjenayah Pink...

eRRuL AspHyxiAteD said...

hahaha.. betul kata naz tu secret.. ko menyelam sambil minum air.. silap2 ko menyelam pun leh sms kan? hahaha

Naz said...

kalo aku pakai hp kalis air gerenti boleh. siap amek gambo, dngr mp3, tengok tv (hp cina), dll... ;p