Ini Blog Baru aku * Aku lebih tenang disini * Berpindah disini * Cari aku Disini.

BALADEWA SEJATI TAKKAN PERNAH MATI

Saturday, March 7, 2009

Pakatan Terkantoi lagi..

Mr Andy singing @ DIVA

merujuk gambar diatas..
inilah birthday boy yang bakal diraikan malam ni..
Mengikut rancangan asalnya,
Tunang dia mintak kitaorang arrangekan Suprise Party dia kat REDBOX..
tunang dia juga yg suruh ushakan hadiah utk bakal suami dia ni..
namun, pakatan terkantoi...
mungkin kesilapan pengaturcaraan dimana perbincangan dapat dihidu birthday boy?
entahlah..
yg penting, kekantoilan sudah berlaku..

so, malam ni..
menyambut suprise party yg tidak lagi suprise..
sekadar menjamu selera kerana venue telah pun ditukar..
tiada lagi REDBOX..


hmm.. pakatan suprise yg telah disuprisekan oleh yang hendak di suprise..
tapi pape pun.. malam ni..
ENJOY!!!!!!!!!!!!


20 comments:

CikYana(",) said...

hehehe
klako pulak
plan kantoi..

eRRuL AspHyxiAteD said...

tau xpe...
bengang2.. hahaha
sape la simulut tempayan tu ek..

★ Nu♥ℜul ★ said...

haiii
tq cOz singgah bog nurul kte exchange link erk

CikYana(",) said...

xpe2..
nnt wat suprise tuk cik yana la..
hehehehe..lg sempoi..
huahua..
aduh..sakit nyerrrrrrrrr

eRRuL AspHyxiAteD said...

nurul ~ Wokey!

yana ~ okeh!.. ek.. sakit kenapa cik yana?

CikYana(",) said...

read my latest n3..
sakit nyer.

CikYana(",) said...

dh jelas2 cik yana tulis
xmkn gula2 la abg oii..
hihihi..
tahan sakit je nie..

CikYana(",) said...

tgh sabar smbl menahan sakit..
wah nme cik yana ats sekali la..
hiKhiK..
maceh2..
syg kamu la..huahua

CikYana(",) said...

alamak
malu nyer..
cover malu smbl tutup muka
xksh la..jnj nme cik yana de :)

CikYana(",) said...

nape awk xnk letak chatbox eh?
b4 dis..de gk seseorg dtg wat kacau dlm chatbox cik yana..geram tul la..
adoi..
maceh ye awk :)

Ajwin Ajeera said...

ehehe.
bole terkantoi pulak..
apa2 pun,happy birthday to him.
:)

Monkey D Luffy said...

aku tau sapa yg bocorkan... rahsia!

TiNiE said...

ala tecian..tak jadi suprise la yer..takperla apa2 pun yg penting hepi..salam singgah

Framestone said...

kekdg dorg leh agak la... die nk best kalau awal2 wat ade maslah dgn die ke.. malas nk melayan ke..ajak gaduh ke.. time2 cam tue wat surprise sure terase cam WaKenaBeb

Don Karldon said...

Lu biler lagi nak kawin?

kalau aku,aku tak organize karok2 nie..aku bawak g dangdut jer..hahaha

Galuh Cendra Kirana said...

wohuoooo!! Luffy pon kawan lu ker??? Monkey DLuffy tu la kembar yg wa nak kenalkan kat lu! weyy!! yaperda. kantoi. next time birthday wa. nak wat kat JB. get ready ngan kezutan ehh. takmo kantoi2 ni semer! kuahkuahkuah! kembar Luffy! huahuahua

kanna said...

Hello friend that was amazing i am ramya from india.I found your name in my Friends Blog roll.I found your Blog is intresting so what i have done is that i have added u in my Blog Friends list.So i think u can also add me in your blog list and share your experience with me.Ok friend see u in next post.Bye. http://cultureinindia.wordpress.com/

CikYana(",) said...

salam maulidur rasul :)

eRRuL AspHyxiAteD said...

ajwin ~ nak cari sape tukang pecah plan..

luffy ~ sape weh? bgtau aku.. nak gi siku mulut dia ni..

tinie ~ aah le.. plan terkantoi..

framestoen ~ tak tpikir plak nak wat mcm tu.. lagipun time tu dia jauh dari kitaorang.. so ingatkan suprise time dia lik nnt..

haikal ~ weh, ape barang gi dangdut.. kte kan rock!! wat woodstock ler.. hahaha

elina ~ weh, aku kembar luffy? aku abg ke adik?? hahaha.. btw.. lu nak sambut birtday kat jb?? wokey.. nnt wa wat kejutan sampai lu kejutan budaya.. amcam? hahaha

kanna ~ wokey!

cikyana ~ salam juga kpd anda..

ADAHKODAH said...

VAVI...ko cakap aku mulut busuk..sial betul la..dia yang ugut aku..