Ini Blog Baru aku * Aku lebih tenang disini * Berpindah disini * Cari aku Disini.

BALADEWA SEJATI TAKKAN PERNAH MATI

Thursday, February 19, 2009

Doakan Ibu Saya..

Tanggal 26hb Februari ini,
Ibu akan menjalani pembedahan untuk membuang kansernya di HUKM ..
Breast cancer!
satu yg menakutkan untuk aku dengar
apatah lagi kaum wanita seperti ibu..
aku doakan ibu selamat..
aku doakan ibu tabah..
aku doakan ibu kembali seperti dulu..
aku sayang ibu..
aku tak mahu kehilangan dia..
alu tak sanggup kehilangan dia..
aku sayang dia..
aku terlalu sayang dia..
doakan ibu saya...

4 comments:

penjenayah.merah.jambu. said...

bulanssssssssss!!!
nape ntah,ritu tak bleyh nk komen taw!!
bile tekan nk komen,nnt post jadi hilang,semua kosong..
nk bagitao tatao nk bgtao katne..
letakla chatbox eah..
btw,ibu dah sihat?
aku doakan semuanya ok..

esok aku ade midsem test..doakan ye..
till then,take care bulans!

Mr BuLans Asphyxiated said...

seecccrrreeetttt!!!!!!!!!
aritu lupe nak setting comment le..
nasib baik ada org email bgtau...
sekrag anda dah boleh comment kat saya,,
pasal chatbox.. xnk letak dahh..
kalau ada pape, just comment je ek..

Nurul Hidayah bt A Rahim said...

hi there..agak lewat dapat tau

be strong. ibu kamu akan kuat sebab ada nak yang kuat

Mr BuLans Asphyxiated said...

nurul hidayah ~ thanks 4 the advice..