Ini Blog Baru aku * Aku lebih tenang disini * Berpindah disini * Cari aku Disini.

BALADEWA SEJATI TAKKAN PERNAH MATI

Monday, April 6, 2009

Aku..aku..takde.. da..

aku tiada seminggu ni.. ish..

Pesanan Terakhirku kpd:

Lady D..
Man U vs Aston Villa ~ 3 - 2
Liverpool Vs Fulham ~ 2 -1
Dua2 menang.. So lady D.. Mcm mana deal?
sila update aku ye..
aku tiada dia alam maya selama seminggu..

Pangeran Oxy..
Kite menang! jom gi old trafford! celebrate!
psst.. last gol tu sape yg wat ek??

Pangeran Elina...
Weh! Rasa nak kejar ko sampai dapat je....

Pangeran Haikal..
Chill out & rilex.. main App kat Fb puas2.. jgn stress2..

Laskar Mama Rempit..
Sory Xdpt jumpe arini.. jgn deal last minute tau..




& kepada Laskar2 yg lain... keep in touch.. i will back soon..

8 comments:

Eazy Izzuddin said...

i'll wait...
ohoho
xD

hanis said...

jgn larikkk

Galuh Cendra Kirana said...

Pigidahhhh! aku naek jet la! hahaha. babaiiiiii!!! mende maen kejar2. ko maen kejar2 ngan hanis, haku lak yg kene kejar. wakakakaka

Galuh Cendra Kirana said...

(aku tawu ko nak kejar aku sampai dapat...hari tu ko ckp ko nak sekeh n luku kepala aku bertubi2 kan...aku panggil Bie haku kang)

Framestone said...

out sikit--> aku mgu nie mybe hari2 kne outstation kot.. xpun kne berjaga sampai malam.. mgu depan dah start dah program tue

Framestone said...

jgn lelame

Oxygen-Me said...

Ala! Pegi celebrate kat Old Trafford tak tunggu! Huhu..

Anyway, sep2! *hi-5! Hehehehe.. ;p

★ Nu♥ℜul ★ said...

halloo =)