Ini Blog Baru aku * Aku lebih tenang disini * Berpindah disini * Cari aku Disini.

BALADEWA SEJATI TAKKAN PERNAH MATI

Wednesday, March 18, 2009

Benda dah lepas la.. Nape nk ungkit??

Ditujukan khas buat rakan2 sepejabatku. Rakan2 ku diluar kecuali Mamak@hairi.. teruskan bersabar kerana kita adalah penyokong MAN U yg setia. GLORY~~

kisahnya
Benda da lepas la bro. ni citer malam minggu aritu. sekarang dah hari rabu. dah tiga empat hari berlalu. kenapa nak ungkit lagi? aku dah dapat terima semua tu. tapi jangan la terus cerita lagi. Man U kalah dgn liverpool (1-4). standard la. bola sepak. ada kalah, ada menang. kalau Man U menang je selalu korg bising gak ( tp mmg selalu menang pun.. haha). Man U kalah pun korang bising gak. kalau seri apatah lagi. time liverpool kalah. aku tak kutuk pun korang ( ye ke? haha.. kutuk sikit2 je).

ish. sebenarnya. aku xpaham la korang ni. bagi aku. korang mmg lalang. lalang dituip angin. dulu kalau arsenal menang, korang sokong arsenal. kalau Chelsea menang, korang sokong Chelsea. ntah ape ape ntah. BTW. Hakikatnya, Aku terima kekalahan Man U. So korg tak payah susahkan mulut korg mengutuk MAN U lagi.



P/s: Mamak! ko penyokong Chelsea. ko pun tak payah la nak kutuk2 kitaorang gak. kalau ko kutuk lagi, aku KETUK pale hang!!

26 comments:

mamarempit said...

4 - 1 tuh...pueh la mama gelakkan papa...sape suh tunggu....

Mama nk nengok cite lain dia tk bagi...padan muke....hahaha

larikkkkkkkk

Abdul Wafi said...

bagus2. haha. padan muka.

walaupun aku bukan peminat bola.hahaha

eRRuL AspHyxiAteD said...

nape gelakkan papa.. xbek tau..

eh mama gelakkan papa sebab dia tak bagi mama tgk citer lain ke, sbb mama sokong Man u ni??

eRRuL AspHyxiAteD said...

wafi.. ceh ko..
ko pun join diorang sekali ke??
hahaha

tuan tanah said...

emo.


we have more serious matter to settle rather than battle in chasing a ball on the field. haha.. sungguh sarcastic. pardon me.

eRRuL AspHyxiAteD said...

tuan tanah ~ Ceh!

Framestone said...

out seoutnya--> tgh menunjukkan good reputation la nie, tp tue la kerje dgn org kan..setakat maki hamun tue besa la terime.. dorg bukan selalu pndg sgt org bwh.. tue la cdg nk dok same level atau tgi dari dorg

eRRuL AspHyxiAteD said...

maki hamun tu pekara biasa la bro.. xpayah amik ati sgt.. susah jugak kalau humble sense takde dalam diri.. macam ni la jadinya kalau ada pangkat sikit..

ARm Myopia™ said...

wakakka.

eRRuL AspHyxiAteD said...

weh,, se tau aku ko pun MAN U fan..
ko pun gelakkan aku gak.. ish!

Galuh Cendra Kirana said...

walopon aku keturunan MU, tapi aku tetap nak gelakkan ko... wakakaka.... cececabotttt!!

eRRuL AspHyxiAteD said...

weh.. pe ni.. elin lu nak gi mana tu?? meh cini wa nak sekeh pale lu.. weh.. jgn lari!!!!!!!!!

Don Karldon said...

nasib baik aku penyokong arsenal..dan match kali ni menang..takper..arsenal kalau tak menang.ada alasan konkrit..player muda.amik masa nak develop skills..hahahhaha

eRRuL AspHyxiAteD said...

ceh.. alasan konkrit konon.. arsenal ok la gak.. tapi jgn sebut liverFOOL tau.. aku alergik + fobia + trauma.. huhu

didieadila said...

alergic?fobia?trauma?
hehe..

LIVERPOOL..
UNWA!
=P

sabar ye..trimalah knytaan di malam minggu tersebut..sbg kipas ssh mati lvrpool,sgt kuciwak xdpt tgk game mlm tuh sb kne g dinner..tp bgun pg trus download goal2 yg diterjah ke gawang manU..hehehe..UNWA!!!

dh2..jgn smpai tergado ngn kgkwn awk psl bola plak..mcm kanak2 plak..(contohnya org yg sggup gado ngn mmbr sb politik la..) haaihhh...

eRRuL AspHyxiAteD said...

ish.. bagus gak tak tengok game tu didi.. bukan bes pun.. ala setakat gol biasa2 je.. xde skill hebat mana pun.. hehehe

takde la sampai gaduh dgn member2.. diorg just sakat & usik mengusik je.. pastu sume gelak sesama termasuk saya.. no heart felling le

linz&co said...

ala
man u patot menang lol
hee

i da follow u
link me bck oke?

eRRuL AspHyxiAteD said...

lin ~ thanks..

ok i link you back

Monkey D Luffy said...

takper.. bagi sekali sekala diorang enjoy...

eRRuL AspHyxiAteD said...

hah! betul tu luffy.. aku setuju sgt la dengan ko.. sgt2 la aku setuju.. korg enjoy je dulu... cukup masa kitaorg balas balik

Yam Yam said...

hahahahah, ala. football jer pun!

Oxygen-Me said...
This comment has been removed by the author.
Naz said...

aku ingat seyes giler kes ko. pesal tajuk mcm hot jer. pasal bola rupernyer... bersabarlah... bola tu bulat. ada time kat atas dan ada time kat bawah. kalo asyik menang jer, x best. bila kalah baru rasa thrill sket...

eRRuL AspHyxiAteD said...

yam2 & Naz ~ hehehe

cikin said...

opssss~
sowie.
penyokong liverpool mmg begitu.
ekeke:P

n smlm menang besar kot liverpool.
leading.
leading.
ahahaha:))

eRRuL AspHyxiAteD said...

hehehe.. tapi kat league, MU still atas dari liverFOOL.. hehe